Architect Noord-Holland

Studio S3, architect in Noord-Holland

Studio S3 is een architect in Noord-Holland, opgericht in 2016. Als architectenbureau adviseren, ontwerpen en begeleiden we onze opdrachtgevers bij ieder bouwproject met deskundige ondersteuning. Het samenwerken staat daarin centraal. Architectuur is bij ons niet het doel maar het middel, waarbij de klant het middelpunt is.

Architectuur en bouwadvies

Vanuit ons kantoor in Noord-Holland (Heerhugowaard) werken we aan verscheidene projecten die variëren in omvang en complexiteit. We hebben kennis in huis op het gebied van particuliere woningbouw, seriematige woningbouw en utiliteitsbouw. We zetten onze expertise in voor de particuliere alsmede de zakelijke markt, bij zowel ver- en nieuwbouw, als transformatie en renovatie. Naast architect zijn we je steun en toeverlaat gedurende het gehele bouwproces. Niet alleen bij het ontwerp maar ook tijdens de uitvoering kunnen we een rol van betekenis spelen.

Architect Noord-Holland

Onze werkwijze

Benieuwd naar de projecten die we al hebben afgerond? Bekijk de verschillende projecten op het gebied van architectuur en bouwadvies die we hebben gerealiseerd. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Heerhugowaard, gelegen in Noord-Holland.

Samen met jou maken we van het project dat je ons toevertrouwt een succes waar alle betrokkenen met trots op terugkijken!

Neem contact met ons op
2018-10-10T14:48:15+00:00