Architectuur en Bouwadvies2018-04-23T12:18:24+00:00

Architectuur

Studio S3 is een jong en dynamisch ontwerpbureau dat is opgericht in 2016. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Architectuur is bij ons niet het doel, maar een middel om antwoord te geven op een sociale of maatschappelijke behoefte, waarbij de klant altijd centraal staat. Voor ons is een goed ontwerp een verlengstuk van de gebruiker. Bij Studio S3 nemen we u mee in het creatieve proces om zo uw ware identiteit te vertalen in een ruimte, woning of gebouw.

Lees meer

Bouwadvies

Studio S3 is uw steun en toeverlaat gedurende elke fase van het bouwproces. Zowel bij het ontwerp als de uitvoering kunnen wij op elk vlak een rol van betekenis voor u spelen. Onze visie op het bouwen en de specifieke werkwijze die wij voor ogen hebben, maakt dat we de vraag en het belang van iedere opdrachtgever tot het hoogst haalbare niveau weten uit te werken. Als opdrachtgever mag u dan ook van ons verwachten dat we u ontzorgen op de manier die voor u het meest gepast is.

Lees meer

Verwezenlijk je dromen in een passend ontwerp met de ontwerpers en bouwkundige van Studio S3

Elk ontwerp van Studio S3 is een verlengstuk van de gebruiker. Architectuur is bij ons niet het doel, maar een middel, waarbij de klant altijd centraal staat.

Welke droom mogen wij laten uitkomen?

NEEM CONTACT OP

Maak een persoonlijke afspraak.

INLOOPSPREEKUUR

Laat je inspireren

Bekijk hier een overzicht van projecten waar we trots op zijn. Onze projecten zijn onderverdeeld in de categorieën Architectuur, Bouwadvies en Kavel Projecten.

Bekijk al onze projecten