Bureau2018-04-23T12:10:07+00:00

Het team van Studio S3

begeleidt haar opdrachtgevers bij ieder bouwproject met deskundige ondersteuning. We adviseren, ontwerpen en begeleiden. Vanuit Studio S3 doen we dat sinds 2016, het jaar waarin we besloten onze krachten als ontwerpers en bouwkundigen te bundelen.

In het beoefenen van ons vak vinden we het belangrijk dat het totaalplaatje van de opdrachtgever altijd overeind blijft. Architectuur is bij ons niet het doel maar het middel, waarbij de klant altijd centraal staat.

Onze ontwerpers en bouwkundigen

werken met een pragmatische mentaliteit en aandacht voor het kleinste detail. Een goed ontwerp zien wij als een verlengstuk van de gebruiker. Als opdrachtgever mag je bij een bouwproject dan ook verwachten dat we je ondersteuning bieden op de manier die bij jou past.

Gedurende iedere fase van een bouwproject geven we vorm aan de wensen van de opdrachtgever. Juist daarom vinden we het zo belangrijk om je continu te betrekken bij het creatieve proces. Samen zorgen we er voor dat jouw project op ieder onderdeel een succes wordt.

Het team van Studio S3 

Jeroen Borst, Mark Roet en Bart Pieters

Ons Werk

Bekijk hier een overzicht van projecten waar we trots op zijn. Onze projecten zijn onderverdeeld in de categorieën Architectuur, Bouwadvies en Kavel Projecten.

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

Verwezenlijk je dromen in een passend ontwerp met de ontwerpers en bouwkundige van Studio S3

Elk ontwerp van Studio S3 is een verlengstuk van de gebruiker. Architectuur is bij ons niet het doel, maar een middel, waarbij de klant altijd centraal staat.

Welke droom mogen wij laten uitkomen?

NEEM CONTACT OP

Maak een persoonlijke afspraak.

INLOOPSPREEKUUR