Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur

Weet je al hoe je droomhuis eruit gaat zien en heb je een duidelijk beeld van de vorm en uitstraling? Met jouw ideeën en onze expertise maken wij er een uniek ontwerp van.

Het inleven in de wensen van m’n opdrachtgever vind ik één van de belangrijkste onderdelen van mijn vak. Niet alleen op creatief, maar zeker ook op praktisch vlak. Ik begin met het opstellen van een investeringsraming en aan de hand van het budget neem ik je stap voor stap mee in m’n het maximaliseren van al je ideeën.

NEEM CONTACT OP MET JEROEN

Werkzaamheden

PVE afstemmen
Onderzoek bestemmingsplan
Onderzoek beeldkwaliteitsplan
Uitwerking plattegronden
Uitwerking gevels


BEKIJK ALLE WERKZAAMHEDEN

€7.865,- incl. BTW

Pakket 1 – Bouwaanvraagpakket

De naam verraadt het al. Met dit pakket kunnen wij de bouwaanvraag indienen van jouw droomhuis bij de gemeente. Dit is natuurlijk niet van de ene op andere dag, maar het resultaat van een (ontwerp)proces. Via een aantal gerichte stappen werken we toe naar de bouwaanvraagtekening van jouw droomhuis. We dienen de vergunning in en houden het contact met de gemeente.

BEKIJK HET VERSCHIL MET ‘JOUW ONTWERP’

Werkzaamheden

Bouwtekeningen (schaal 1:50)
Uitvoeringsdetails (15x schaal 1:5)
Uitwerking Elektra- en Verlichtingsplan
Vaststellen uitgangspunten installaties

BEKIJK ALLE WERKZAAMHEDEN

€3.993,- incl. BTW

Pakket 2 – Techniekpakket

Met dit pakket kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de bouw van je droomhuis. Samen met jouw denken we na over elke hoek en detail, zodat de aannemer een gedetailleerde kostencalculatie kan maken en ook exact weet wat hij moet maken. In overleg met externe adviseurs, leveranciers van (bouw)producten en in goed overleg met jou, verwerken we alle beschikbare informatie in gedetailleerde bouwtekeningen.

BEKIJK HET VERSCHIL MET ‘JOUW ONTWERP’

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Wil je ook van je woonhuis een droomhuis maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het inloopspreekuur.

Ja ik kom ook!

Pakket 4 - Tuinontwerppakket

Pakket 3 - Interieurpakket

Pakket 2 - Techniekpakket

Pakket 1 - Bouwaanvraagpakket

Inloopspreekuur

Elke vrijdag organiseren we een inloopspreekuur waarbij we je snel kunnen helpen met het oriënteren naar het bouwen of verbouwen van je droomhuis. Kom ook naar onze gratis inloopdag!
Jeroen Borst Studio S3