Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur

Wil je verrast worden door de ideeën van onze architecten? Vanaf een leeg vel papier, ontwerpen wij een uniek woonhuis dat is afgestemd op je wensen. Je woning wordt uitgewerkt tot in de fijnste details.

Een huis ontwerpen is net als een schrijven van een verhaal. Een verhaal dat specifiek is geschreven voor jou. Dit verhaal noem ik het concept, waar de structuur en de architectuur wordt beschreven. Dit concept vormt de kapstok voor het hele ontwerpproces, waarin wij samen jouw stap voor stap je droomhuis vormgeven tot in het kleinste detail.

NEEM CONTACT OP MET BART

Werkzaamheden

PVE afstemmen
Onderzoek bestemmingsplan
Onderzoek beeldkwaliteitsplan
Locatie analyse
Ontwerp
BEKIJK ALLE WERKZAAMHEDEN

€12.705,- incl. BTW

Pakket 1 – Bouwaanvraagpakket

De naam verraadt het al. Met dit pakket kunnen wij de bouwaanvraag indienen van jouw droomhuis bij de gemeente. Dit is natuurlijk niet van de ene op andere dag, maar het resultaat van een (ontwerp)proces. Vanaf een leeg vel en jouw wensen gaan we de woning tot in de puntjes ontwerpen. Analyseren, ontwerpen, tekenen en visualiseren, we doen het allemaal in deze fase.

BEKIJK HET VERSCHIL MET ‘JOUW ONTWERP’

Werkzaamheden

Bouwtekeningen (schaal 1:50)
Uitvoeringsdetails (15x schaal 1:5)
Afstemmen producten en leveranciers
Technische omschrijving
Kozijntekening
BEKIJK ALLE WERKZAAMHEDEN

€7.260,- incl. BTW

Pakket 2 – Techniekpakket

Met dit pakket kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de bouw van je droomhuis. Samen met jouw denken we na over elke hoek en detail, zodat de aannemer een gedetailleerde kostencalculatie kan maken en ook exact weet wat hij moet maken. In overleg met externe adviseurs, leveranciers van (bouw)producten en in goed overleg met jou, verwerken we alle beschikbare informatie in gedetailleerde bouwtekeningen.

BEKIJK HET VERSCHIL MET ‘JOUW ONTWERP’

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Wil je ook van je woonhuis een droomhuis maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het inloopspreekuur.

Ja ik kom ook!

Pakket 4 - Tuinontwerppakket

Pakket 3 - Interieurpakket

Pakket 2 - Techniekpakket

Pakket 1 - Bouwaanvraagpakket

Inloopspreekuur

Elke vrijdag organiseren we een inloopspreekuur waarbij we je snel kunnen helpen met het oriënteren naar het bouwen of verbouwen van je droomhuis. Kom ook naar onze gratis inloopdag!
Jeroen Borst Studio S3