Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Begeleidt haar opdrachtgevers bij ieder bouwproject met deskundige ondersteuning. We adviseren, ontwerpen en begeleiden. Vanuit Studio S3 doen we dat sinds 2016, het jaar waarin we besloten onze krachten als ontwerpers en bouwkundigen te bundelen.

In het beoefenen van ons vak vinden we het belangrijk dat het totaalplaatje van de opdrachtgever altijd overeind blijft. Architectuur is bij ons niet het doel maar het middel, waarbij de klant altijd centraal staat.

Onze ontwerpers en bouwkundigen

Werken met een pragmatische mentaliteit en aandacht voor de kleinste details. Een goed ontwerp zien wij als een verlengstuk van de gebruiker. Als opdrachtgever mag je bij een bouwproject dan ook verwachten dat we je ondersteuning bieden op de manier die bij jou past.

Gedurende iedere fase van een bouwproject geven we vorm aan de wensen van de opdrachtgever. Juist daarom vinden we het zo belangrijk om je continu te betrekken bij het creatieve proces. Samen zorgen we ervoor dat jouw project op ieder onderdeel een succes wordt.

Ons Team

Jeroen Borst Eigenaar Studio S3

Jeroen Borst

De Mensenmens

Ik ben een positief mensenmens die graag elke uitdaging aan gaat. Met name binnen de particuliere sfeer doe ik graag mijn ding. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen belangen. Het liefst werk ik van A tot Z om samen met jou de juiste keuzes te kunnen formuleren en ze daarna in te koppen.

Mark Roet Eigenaar

Mark Roet

De Kwalipracticus

Ik ben een praktische en op kwaliteit gerichte bouwkundig tekenaar/projectleider die het ontwerp van de architect op een goede bouwkundige manier kan uitwerken. Daarnaast ben ik een teamplayer die graag de spil van het project is en alle betrokken partijen op een adequate manier kan aansturen.

Bart Pieters Eigenaar Studio S3

Bart Pieters

De Creatieveling

Elk bouwproject is voor mij een creatief proces, waarin ik op ontdekkingstocht ga naar de best passende oplossing voor het vraagstuk. Een goed ontwerp is voor mij een verlengstuk van de gebruiker, waarbij de architectuur in balans is met zijn omgeving, met respect voor het bestaande. Elk ontwerp staat op zich en is uniek.

Loek Burger bouwkundig tekenaar/ modelleur

Loek Burger

De Technicus

Het liefst werk ik aan een grote verbouwing of een mooie uitbouw. Hiervoor moet het bestaande gebouw worden uitgetekend en in 3D gemodelleerd. Met de bestaande tekeningen, gegevens van de locatie en een gedetailleerde inmeting puzzel ik elk model in elkaar.

bouwkundig tekenaar/ modelleur Martijn Vreeker

Martijn Vreeker

De Digitale Duizendpoot

Ik hou mij graag bezig met het ontwerpen van woonhuizen in verschillende stadia van het proces en volg graag de laatste ontwikkeling op het gebied van modelleren in de BIM-wereld. Door het leren kennen en onderzoeken van bestaande en nieuwe programma’s maak ik het werk graag efficiënter en makkelijker. Ik werk daarnaast ook graag aan aanbestedingen en prijsvragen.

Marjoleine Wassenaar

De gebouwenfluisteraar

Marjoleine, geboren en getogen in Alkmaar heeft HBO bouwkunde afgerond en is sinds 2021 werkzaam bij Studio S3. Zij werkt graag aan uitdagende verbouwingen. Onder het mom van “hoe ingewikkelder, hoe interessanter” werkt ze met veel passie het liefst aan authentieke gebouwen.

Duncan Hiddink

De Sleutelaar

Sleutelen aan tekeningen of aan motorische voertuigen maakt voor Duncan niet uit. Een verbouwing gaat hij ook niet uit de weg. Alles om het techniek van beter te verstaan. Daarnaast is Duncan een voorname muziek en festival liefhebber.

Dylan Duson

Woonachtig in Hoogwoud en na een leuke stageperiode in 2020 als tekenaar aangeschoven bij het S3 team. Met z’n flamboyante werkdrive is Dylan een echte aan pakker.

Vacature: bouwkundig tekenaar

Door de toename van interessante projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwkundig tekenaar die samen met ons wil werken aan de groei van Studio S3. We zoeken iemand met een MBO of HBO achtergrond die weet hoe je een gebouw tot in het kleinste details kan uitwerken en vaardig is om zowel met particulieren als zakelijke opdrachtgevers te communiceren.

Inloopspreekuur

Wil je ook van je woonhuis een droomhuis maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het inloopspreekuur.