Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur

Studio S3 gevestigd op Deimoslaan 9 1702 CK Heerhugowaard en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 69347514.

Studio S3 respecteert de privacy van gebruikers van de website en de software van Studio S3 en hanteert dan ook een strikte privacyverklaring. Informatie die u ons verschaft wordt door Studio S3 zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Alle gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren of anderzijds worden vrijwillig verkregen. Verwerking van de betreffende gegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Welke gegevens kan Studio S3 van u vragen en verzamelen?

De informatie kan bestaan uit persoonlijke gegevens, zoals naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer of bedrijfsinformatie die u ter beschikking stelt middels de website, telefoon, of anderszins. De informatie kan ook van technische aard zijn en worden verzameld door het gebruik van weblogs of cookies. Deze informatie geeft Studio S3 inzicht in uw gebruik van Studio S3, zoals de datum en tijd van uw bezoek van de website, de pagina’s die u hebt bezocht, de tijd die u op de website hebt doorgebracht.

Waarvoor kan Studio S3 uw verzamelde gegevens verder gebruiken?

Studio S3 kan de verzamelde gegevens gebruiken voor het benaderen van (potentiële) klanten en partners over belangrijke ontwikkelingen binnen e-mail marketing, nieuwe producten en diensten van Studio S3, commerciële aanbiedingen en marktonderzoek. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen, streng beveiligd, systeem voor klantenbeheer. Studio S3, zal de gegevens op geen enkele wijze beschikbaar stellen aan derden, uitlenen, verhuren of verkopen, noch op andere wijze openbaren, tenzij Studio S3 daartoe wettelijk wordt verplicht.

Indien u uw persoonsgegevens wenst aan te passen en/of te wijzigen, dient u contact op te nemen met Studio S3. Studio S3  zal vervolgens de aanpassingen / wijzigingen doorvoeren. U hebt te allen tijde recht op inzage in uw persoonsgegevens. Studio S3 houdt haar klanten op de hoogte via e-mail communicatie. Indien u geen e-mail communicatie vanuit Studio S3 meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich daarvoor afmelden, hetzij via de aanwezige afmeldfunctie in de betreffende e-mail, hetzij via een reply op het betreffende e-mailadres van de afzender.

Cookies

Google Analytics
Studio S3 wijst u erop dat gebruik wordt gemaakt van Google Analytics om bij te houden op welke wijze gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Studio S3 heeft hier geen invloed op.

Aanpassingen

Studio S3 houdt zich het recht voor deze privacyverklaring te alle tijden aan te passen. Wijzigingen vindt u op deze pagina. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 23-05-2018. Heeft u vragen of opmerkingen over de privacyverklaring van Studio S3, dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Inloopspreekuur

Elke vrijdag organiseren we een inloopspreekuur waarbij we je snel kunnen helpen met het oriënteren naar het bouwen of verbouwen van je droomhuis. Kom ook naar onze gratis inloopdag!
Jeroen Borst Studio S3