Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Op nieuwbouw plan ’t Nieuwe glas in Tuitjenhorn treft u deze riante schuurwoning. Daar waar veel schuurwoningen herkenbaar zijn aan hun uiterlijke kwaliteiten is dat bij de woning van de van fam. Blankendaal ook binnen in het ruimtelijk gebruik doorgevoerd. Grote open ruimtes die vloeiend in elkaar over gaan zonder al te veel deurgebruik, maar toch gezellig. De ruimtes zijn namelijk om een patio annex tuinkamer heen georiënteerd, wat ze hun eigen gebruik en identiteit geeft.
De uiterlijke karakteristieken van de schuurwoning zijn overduidelijk. Een heldere opbouw van de vormentaal, eenduidig materiaal gebruik en subtiele/ terughoudende gevelaccenten binnen het zelfde kleurspectrum waarborgen het rustige maar vooral tijdloze beeld.

Jeroen Borst Eigenaar Studio S3

Projectbegeleiding

Jeroen Borst

NEEM CONTACT OP

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!