Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Het ontwerp van dit woonhuis kent een eenvoudige geometrische vormgeving die bestaat uit een plint van beton en een bovenbouw van zwarthouten latten die in verschillende diktes zijn gemonteerd aan de gevel. De entree’s zijn voorzien van Cortenstaal en aan de achterzijde is een pergola ontworpen die is opgenomen in de architectuur van de woning. In de woning zijn lange zichtlijnen ontworpen die bijdragen aan de beleving van het interieur, alsmede zorgen voor een subtiele integratie van de woning met zijn omgeving.

Bart Pieters Eigenaar Studio S3

Ontwerp

Bart Pieters

NEEM CONTACT OP

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!