Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur

Als onderdeel van het Plan Broekhorn, te Heerhugowaard heeft Studio S3 het ontwerp gemaakt van deze modern landelijke villa. De vormgeving van de rieten kap is het meest prominente onderdeel van het ontwerp. De kap accentueert de belangrijke onderdelen van de woning zoals de entree en de schoorsteen. De woning is voorzien van een mooie zwart/zilver genuanceerde baksteen die wordt afgewisseld met stucwerk en grote glaspartijen.

Bart Pieters Eigenaar Studio S3

Projectbegeleiding

Bart Pieters

NEEM CONTACT OP

Januari 2018 kavel kunnen kopen in Broekhorn, met als volgende stap het ontwerp maken met de architect. We hadden al een duidelijk idee hoe de woning er uit moest komen te zien.

Onze eerste ervaringen met de architect was helaas waarvoor wij gewaarschuwd waren. Slecht luisteren en hun eigen ideeën doordrukken. We zagen ons hierdoor genoodzaakt tussentijds te stoppen met onze architect, waarna wij in contact kwamen met Jeroen en Bart van S3.

Wat een verademing, toen bleek dat zij er heel anders in zaten. Bart heeft het oorspronkelijke ontwerp opnieuw benaderd volgens onze wensen en zijn creatieve ideeën en daar een heel mooi eindresultaat van gemaakt. Door middel van hun 3D model, is het mogelijk om via een app door je huis te lopen, wat een perfecte indruk geeft van hoe de woning er uit komt te zien.

Jeroen pakte de praktische zaken prima op, waarmee zij elkaar goed complementeerden.

Een goed team, welke wij zeker aan kunnen bevelen.

Marieke en André Hink

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!