Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur

Langs de bosrand van Bennebroek ligt in het dorpscentrum van Bennebroek De Reek. De Reek is een mooi karakteristiek lint waar kleinschalige vrijstaande dorpswoningen van vele decennia oud staan. Zo ook De Reek 32. Hier heeft altijd een garagebedrijf gezeten welke momenteel niet meer actief is. De vraag om de bedrijfswoning te splitsen van de garage en in de garage een nieuwe schuur woning te realiseren heeft Studio S3 met eer en geweten ingevuld.

Daar waar de gemeente van mening was dat het onmogelijk was om hier een kwaliteitsverbetering voor de buurt van te maken zagen wij kansen. Van een oud vervallen pand hebben we een prachtige hedendaagse schuurwoning weten te maken. De huidige betonvloeren en staalconstructies dienen als basis en zijn terugkerende elementen in de schuur identiteit van deze woning. Een simpele vorm met terughoudend kleur en materiaalgebruik maken de woning uiterst passend in de omgeving.

Jeroen Borst Eigenaar Studio S3

Projectbegeleiding

Jeroen Borst

NEEM CONTACT OP

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!