Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur

In Egmond aan den Hoef hebben wij een oude winkel getransformeerd en gesplitst naar twee woningen. In het pand heeft sinds jaar en dag een tabaks- en snoepwinkeltje gezeten met aan de achterzijde een kappersruimte. Het pand verkeerde in zeer slechte staat met veel scheuren in muren, houtrot en diverse verzakkingen. Door het geheel te strippen, te stabiliseren en op bepaalde strategische plaatsen de ruimtes te vergroten, is het ons gelukt het pand te splitsen en er twee prachtige woningen van te maken.
De architectuur van het bestaande woonhuis wordt in ere herteld en de aanbouw aan de achterzijde wordt subtiel maar modern aan het woonhuis gekoppeld. De aanbouw aan de achterzijde maakt een knik die de richting van de kavel volgt. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals hout, aluminium, zink en hardsteen.

De oude schappen van de winkel hebben plaats gemaakt voor een luxe keuken en de kappersruimte is vervangen voor een prachtige woonkamer met openslaande deuren. Op de verdieping is een luxe badkamer gerealiseerd in de nieuwe dakkapel, en zijn hier twee slaapkamers verrezen. Mooi detail, overal zijn de spanten en kreupele stijlen in het zicht gehouden, wat de woning een authentiek karakter geeft. De oude opslagruimte op de zolder is omgetoverd tot een derde slaapkamer.

De buitenzijde van de woning heeft een totale make-overgekregen. De bestaande bakstenen zij wit geschilderd en de topgevels zijn voorzien van zweeds rabbat in een zwarte kleur. De karakteristieke winkelpui in de voorgevel hebben we in ere hersteld, wat de woning aan de buitenzijde een authentiek karakter geeft in een modern jasje.

Bart Pieters Eigenaar Studio S3

Ontwerp

Bart Pieters

NEEM CONTACT OP

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!