Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Verbouw woonhuis Spaans

Voor onze opdrachtgever voldeed de bestaande woning niet meer aan de woonwensen, maar de locatie van de bestaande jaren ’30 woning is uniek. Studio S3 heeft samen met zijn opdrachtgever een plan bedacht waarbij de begane grond volledig opnieuw wordt ingedeeld en de woning aan de achterzijde wordt uitgebreid met een moderne aanbouw.

Deze aanbouw is qua vormgeving en materialisering modern, maar maakt met zijn industriële luifel een knipoog naar de overstekken van de bestaande woning.

Bart Pieters Eigenaar Studio S3

projectbegeleiding

Bart Pieters

NEEM CONTACT OP

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!