Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur
Project Droomhuis studio S3

Als één van de eerste woningen in de nieuwe wijk Broekhorn, staat deze mooi gedetailleerde notariswoning die qua materiaal, schaal en compositie de uitstraling heeft van een rijke traditionele notaris woning. Het ogenschijnlijk traditionele karakter van de woning transformeert als je naar de achterzijde van de woning beweegt. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een moderne uitbouw die met een subtiele beweging overgaat in de dakkapel. Deze woning is toekomstbestendig ontworpen, waarbij het grootste deel van het programma zich bevindt op de begane grond.

Een woning met 2 gezichten. Dat is wat je treft op plan Broekhorn in Heerhugowaard bij deze in beginsel op het oog lijkende notariswoning. De Hoofdopzet kenmerkt het stijlvolle notarismodel. Met een iets moderne steenkeuze behoud de voorzijde z’n traditionele karakter. De achterzijde daarentegen is volledig tegendraads vorm gegeven. Een moderne uitbouw waarin een volledig slaapprogramma is gehuisvest bepaald het moderne uiterlijk aan de achterzijde. Door de overloop van de houten delen op het volume van de woning en de dakkapel neemt het moderne karakter aan de achterzijde de overhand.

Jeroen Borst Eigenaar Studio S3

Projectbegeleiding

Jeroen Borst

NEEM CONTACT OP

Voor ons de eerste keer dat we een huis laten bouwen. Het werd door de meeste afgeraden i.v.m. de rompslomp en alle frustraties die je er van heb. Na gedegen onderzoek kwamen wij bij Studio S3 terecht. Wat een frisse benadering hadden zij. Na een uitgebreid gesprek en het inleveren van een moodboard gingen ze aan de slag. Na een aantal sessies kwam er een schitterend ontwerp uit en na het uitzoeken van een plaatselijke aannemer is de bouw gestart. Ook tijdens de bouw bleven ze ons begeleiden. Geen vraag was teveel en ze kwamen met prima oplossingen.
Studio S3 een prima aanrader.

Pieter Koole

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!