Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

De oorspronkelijke jaren ‘60 woning, gelegen in een bosrijke omgeving was gericht op de zonnige zuidzijde. Omdat de contouren van deze woning bepalend zijn geweest voor het bestemmingsplan is in het nieuwe volume passend binnen deze contouren ontworpen. De bewoners hadden de wens om de woning en de tuin te integreren. De tuin en de bosrijke omgeving is schitterend om aan te wonen. Een echte kwaliteit die we wilden koesteren in het ontwerp. De overgang naar dit bos is geleidelijk, een graduele overgang van privé naar openbaar. In de woning voelt het alsof de tuin onderdeel is van de woning en andersom. Openingen zijn uit het volume gespaard waar nodig om lichtinval of uitzicht te creëren.

Bart Pieters Eigenaar Studio S3

Projectbegeleiding

Bart Pieters

NEEM CONTACT OP

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!