Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

De Digitale Duizendpoot

bouwkundig tekenaar/ modelleur Martijn Vreeker

Martijn woont in Heerhugowaard en is sinds begin 2019 werkzaam bij Studio S3 als bouwkundig tekenaar/ modelleur. Martijn heeft HBO Bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Martijn ondersteunt op alle vlakken. Ontwerpen, modelleren en visualiseren kan hij als de beste. Verbeteren van processen op de werkvloer ziet hij als een echte uitdaging.

Hobby’s en interesses: (De ontdekkingsreiziger)
Martijn z’n leergierigheid maakt dat hij zich in zijn eigen tijd graag bezighoudt met 3D modelleren, visualiseren en het onderzoeken van nieuwe computerprogramma’s. Wanneer hij niet met z’n vak bezig is gaat hij graag op reis, verdiept hij zich in fotografie en doet hij maar wat graag aan zaalvoetbal.

Ik houd mij bezig met het ontwerpen van woonhuizen in verschillende stadia van het proces en volg graag de laatste ontwikkeling op het gebied van modelleren in de BIM-wereld. Door het leren kennen en onderzoeken van bestaande en nieuwe programma’s maak ik het werk graag efficiënter en makkelijker. Ik werk daarnaast ook aan de aanbestedingen en prijsvragen.

Inloopspreekuur

Wil je ook van je woonhuis een droomhuis maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het inloopspreekuur.