Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Bij Studio S3 maken wij onderscheidt tussen twee ontwerpprocessen: ‘Ons ontwerp’ en ‘Jouw ontwerp’. Beiden hebben een geheel eigen aanpak, zodat wij voor elk budget en voor elke woonwens een passende oplossing kunnen bieden.

Ons ontwerp

Heb je een kavel gekozen en wil je verrast worden door de ideeën van onze architecten? Vanaf een leeg vel papier, ontwerpen wij een uniek woonhuis dat is afgestemd op jouw wensen. Je woning wordt uitgewerkt tot in de fijnste details.

Elk ontwerp van ons is uniek en helemaal afgestemd op de wensen van de gebruiker. Door een grondige analyse van de omgeving in combinatie met jouw wensen, zoeken wij naar een spannende, maar heldere en moderne vormentaal. We zoeken in elk ontwerp naar mooie zichtlijnen en bijzonder lichtinval om de kwaliteit van de woonbeleving te vergroten, zonder dat we de pragmatische uitgangspunten voor een leefbare woning uit het oog verliezen. Bij het ontwerp en de uitwerking besteden wij veel aandacht aan de kleine details, waardoor onze woningen kwalitatief hoogwaardig worden opgeleverd.

Ons droomhuis ontwerp

Jouw ontwerp

Heb je een kavel gekozen en weet je al hoe je droomhuis eruit gaat zien? Heb je een duidelijk beeld van de vorm en uitstraling? Weet je al exact welke ruimtes je huis nodig heeft, maar nog niet hoe dit alles samenkomt in jouw unieke droomhuis. Met jouw ideeën en onze expertise maken wij er een uniek ontwerp van. 

Ondanks dat je al vrij veel over je woning weet zijn er nog heel veel keuzes te maken en varianten te onderzoeken. Wij stellen je de juiste vragen en schetsen de mogelijkheden binnen jouw ideeën. Dit leidt tot een unieke maatwerk woning die volledig is toegespitst op jouw wensen. Wij stellen je in staat om in 3D door jouw toekomstige woning te lopen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Om je volledig te ontzorgen verzorgen wij de bouwaanvraag, bouwbesluitberekeningen, constructieberekeningen- en tekeningen.

Jouw droomhuis ontwerp

Standaard droomhuis pakketten

Pakketten
Stappenplan

Stappenplan

Heb je nog veel vragen over het bouwen van je droomhuis, lees dan dit stappenplan.

Bekijk het stappenplan

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Elke vrijdag organiseren we een inloopspreekuur waarbij we je snel kunnen helpen met het oriënteren naar het bouwen of verbouwen van je droomhuis. Kom ook naar onze gratis inloopdag!

Ja ik kom ook!

Inloopspreekuur

Wil je ook van je woonhuis een droomhuis maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het inloopspreekuur.