Naar zakelijke website

Studio S3 - Particulier

Reserveer nu het gratis inloopspreekuur

Je hebt onlangs een nieuwe woning aangekocht of je bent niet meer tevreden met de huidige kwaliteiten en beleving van je woning. Wij maken graag van je bestaande woonhuis een droomhuis. Samen gaan we je wensen na en bekijken we waar de kwaliteiten en mogelijkheden van de huidige woning liggen. Met een zorgvuldige aanpak en verfrissende blik gaan we de uitdaging aan om je woonhuis te transformeren tot je droomhuis. Je zult er versteld van staan wat er allemaal mogelijk is. 

Noordeloos HHW
Noordeloos HHW

Noordeloos HHW

Een nieuwe kleur, materialen en de accentuering van de entree zorgen voor een compleet nieuwe stijl. Kleine aanpassingen maken deze woning een echt droomhuis

Bekijk meer van dit droomhuis

Woonhuis Egmond
Woonhuis Egmond

Woonhuis Egmond

Stucwerk en het vernieuwen van de kozijnen, dakkapel en goten zorgen voor een compleet nieuwe look van deze woning. Daarnaast volledig verduurzaamd om weer jaren mee te kunnen.

Bekijk meer van dit droomhuis

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

 • 1

  Aan, of opbouw

 • 2

  Verduurzaming

 • 3

  Renovatie

 • 4

  Restyling

Realiseer je verbouwing met de ontwerpers en bouwkundigen van Studio S3. Wij maken van je woonhuis een echt droomhuis.

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Wil je ook van je woonhuis een droomhuis maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het inloopspreekuur.

Ja ik kom ook!

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Inspiratie nodig om jouw droomhuis vorm te geven?

Bekijk in onze brochure de vele projecten die we met succes hebben afgerond. Vraag de brochure aan en kom een stap dichterbij jouw droomhuis!

Brochure aanvragen

Inloopspreekuur

Elke vrijdag organiseren we een inloopspreekuur waarbij we je snel kunnen helpen met het oriënteren naar het bouwen of verbouwen van je droomhuis. Kom ook naar onze gratis inloopdag!
Jeroen Borst Studio S3