Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

studio s3 bouwadvies

Studio S3 is jouw steun en toeverlaat gedurende elke fase van het bouwproces. Zowel bij het ontwerp als de uitvoering kunnen wij op elk vlak een rol van betekenis spelen. Onze visie op het bouwen en de specifieke werkwijze die wij voor ogen hebben, maakt dat we de vraag en het belang van iedere opdrachtgever tot het hoogst haalbare niveau weten uit te werken. Als opdrachtgever mag je dan ook van ons verwachten dat we je ontzorgen op de manier die voor jou het beste past.

Voor (toekomstige) gebouweigenaren

Voor gebouweigenaren, maar ook toekomstige gebouweigenaren, bieden wij een scala aan diensten die je van A tot Z volledig ontzorgen. Van nieuwbouw tot renovatie en van verbouw tot transformatie. Zelfs het digitaliseren van bestaande gebouwen behoort tot de mogelijkheden.

Voor aannemers

Voor de aannemers bieden wij technische ondersteuning en tekencapaciteit, bijvoorbeeld voor het maken van werktekeningen. In een bouwteamverband werken wij de projecten uit tot in de kleinste details met alle betrokken partijen. Wij werken alles uit in 3D/BIM en hebben veel ervaring met design en build processen.

Voor architecten

Studio S3 zet zijn kennis en ervaring ook in voor andere architectenbureau’s. Wij zijn de flexibele schil en het verlengstuk van je organisatie. Vanwege onze technische kennis en ervaring zijn wij voor architectenbureau’s van toegevoegde waarde in elke fase van het ontwerpproces. Wij zijn de vertrouwenspartner die op het juiste moment de capaciteit en kwaliteit verschaft. Wij zijn gedreven bouwkundigen, maar ook in staat om de esthetische kwaliteiten te borgen.

Voor woningbouwverenigingen

Voor woningbouwverenigingen is Studio S3 jouw partner voor nieuwbouwprojecten alsmede grootschalige renovaties. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het digitaliseren van bestaande gebouwen en het bijhouden van mutaties in de beheerfase.

Voor projectontwikkelaars

Voor projectontwikkelaars zijn wij de vertrouwenspartner vanaf het eerste initiatief tot de oplevering van het project. Van rekenmodellen tot een integraal ontwerp en van vergunningen tot technische uitwerking, wij hebben de kennis en kunde in huis om jouw plan naar een hoger niveau te tillen.

Wilt u meer weten over de projecten en diensten van Studio S3?

Wilt u meer weten over de projecten en diensten van Studio S3?

Wij zijn erg trots op onze projecten. Ter inspiratie hebben wij een bedrijfspresentatie gemaakt. Bent je ook benieuwd? Download dan onze bedrijfspresentatie.

Bedrijfspresentatie aanvragen