Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

begeleidt haar opdrachtgevers bij ieder bouwproject met deskundige ondersteuning. We adviseren, ontwerpen en begeleiden. Vanuit Studio S3 doen we dat sinds 2016, het jaar waarin we besloten onze krachten als ontwerpers en bouwkundigen te bundelen.

In het beoefenen van ons vak vinden we het belangrijk dat het totaalplaatje van de opdrachtgever altijd overeind blijft. Architectuur is bij ons niet het doel maar het middel, waarbij de klant altijd centraal staat.

Onze ontwerpers en bouwkundigen

Werken met een pragmatische mentaliteit en aandacht voor het kleinste detail. Een goed ontwerp zien wij als een verlengstuk van de gebruiker. Als opdrachtgever mag je bij een bouwproject dan ook verwachten dat we je ondersteuning bieden op de manier die bij jou past.

Gedurende iedere fase van een bouwproject geven we vorm aan de wensen van de opdrachtgever. Juist daarom vinden we het zo belangrijk om je continu te betrekken bij het creatieve proces. Samen zorgen we ervoor dat jouw project op ieder onderdeel een succes wordt.

Ons Team

Mark Roet - Eigenaar bij Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/projectleider

Mark Roet

De kwalipracticus

Ik ben een praktische en op kwaliteit gerichte bouwkundig tekenaar/projectleider die het ontwerp van de architect op een goede bouwkundige manier kan uitwerken. Daarnaast ben ik een teamplayer die graag de spil van het project is en alle betrokken partijen op een adequate manier kan aansturen.

Bart Pieters - Directeur / Eigenaar bij Studio S3 - Architect

Bart Pieters

De creatieveling

Elk bouwproject is voor mij een creatief proces, waarin ik op ontdekkingstocht ga naar de best passende oplossing voor het vraagstuk. Een goed ontwerp is voor mij een verlengstuk van de gebruiker, waarbij de architectuur in balans is met zijn omgeving, met respect voor het bestaande. Elk ontwerp staat op zich en is uniek.

Jeroen Borst - Eigenaar Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/projectleider

Jeroen Borst

De Mensenmens

Ik ben een positief mensenmens die graag elke uitdaging aan gaat. Met name binnen de particuliere sfeer doe ik graag mijn ding. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen belangen. Het liefst werk ik van A tot Z om samen met jou de juiste keuzes te kunnen formuleren en ze daarna in te koppen.

Marjoleine Wassenaar

De gebouwenfluisteraar

Marjoleine, geboren en getogen in Alkmaar heeft HBO bouwkunde afgerond en is sinds 2021 werkzaam bij Studio S3. Zij werkt graag aan uitdagende verbouwingen. Onder het mom van “hoe ingewikkelder, hoe interessanter” werkt ze met veel passie het liefst aan authentieke gebouwen.

Loek Burger - Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/ modelleur

Loek Burger

De Technicus

Loek is woonachtig in Tuitjenhorn en is de eerste die sinds 2018 is aangesloten bij het Studio S3 team. Hij werkt als bouwkundig tekenaar/ modelleur. Loek is begonnen op het Horizoncollege in Heerhugowaard en studeert momenteel HBO Bouwkunde aan de Hogeschool InHolland. Loek is een echte pragmatische technicus die zijn uitdaging zoekt in het uitzoeken en verfijnen van bouwplannen.

Auke de Wolf

De alleskunner

Geboren en getogen in Andijk, gestudeerd op het HBO, momenteel woonachtig in Heerhugowaard en sinds de zomer van 2021 werkzaam bij Studio S3. Auke profileert zich als echte alleskunner en voelt zich comfortabel bij vele soorten bouwplannen.

Duncan Hiddink

De sleutelaar

Sleutelen aan tekeningen of aan motorische voertuigen maakt voor Duncan niet uit. Een verbouwing gaat hij ook niet uit de weg. Alles om het techniek van beter te verstaan. Daarnaast is Duncan een voorname muziek en festival liefhebber.

Pim Stet

Het pietjeprecies

Sinds de zomer van 2023 is Pim werkzaam bij Studio S3 en werkt aan veel diverse projecten. Van kleinere particuliere opdrachten, tot grote utiliteitsgebouwen, hij gaat geen project uit de wegen zoekt overal z’n uitdaging in.

Ingmar Korver

De duurzaamheids strijder

Ingmar komt dagelijks op de fiets uit het Waarland naar de Studio en is sinds begin 2023 een vaste waarde binnen het team.

Vacature: technisch ontwerper

Ben jij op zoek naar een baan of stageplaats, solliciteer dan niet bij ons. Wij zijn op zoek naar een rammend slimme bouwkundig tekenaar (m/v) met een default glimlach op zijn of haar gezicht, die het een uitdaging vindt om samen met ons te werken aan de groei van het bedrijf.