Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

Aan de noordwestzijde van Velserbroek verschijnt de komende jaren een groene en ruim opgezette nieuwe buurt. Hofgeest ligt aan de Hofgeesterweg en Broekeroog, bij het groen van de Biezen en Spaarnwoude. In Hofgeest Buiten komen verschillende huizen in verkoop; rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen met veelal meer dan 15 meter groen voor de deur. Daarnaast worden er kleinschalige appartementen gerealiseerd die in vorm en architectuur een geheel vormen met de rijwoningen. In het ontwerp van de buurt en de woningen is er veel aandacht voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en beschikken over een warmtepomp en waar nodig zonnepanelen voor de energieopwekking.

Het buitenleven staat centraal, en dat voelt u. De ruime tuinen, veel openbaar groen rondom de huizen en zo min mogelijk auto’s in het directe straatbeeld, maken dat u tot rust komt. De gebiedseigen boomsoorten hebben een aantrekkingskracht voor vogels en insecten, waardoor u het leven voelt in deze groene buurt. Kinderen spelen op natuurlijke speelplaatsen, waarbij er naar hartelust kan worden geklommen, geklauterd, ontdekt en avonturen beleefd.

Studio S3 heeft van het Voorlopig Ontwerp al het tekenwerk verzorgd: de bouwaanvraagstukken, de verkooptekeningen en de uitvoeringstekeningen.

Mark Roet - Eigenaar bij Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/projectleider

Projectbegeleiding

Mark Roet

NEEM CONTACT OP