Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

Vlak bij ons kantoor in Heerhugowaard hebben wij een ontwerp gemaakt voor 82 appartementen  In het ontwerp is veel aandacht besteed aan de woonkwaliteit in en rond het gebouw. De gebouwen zijn alzijdig opgezet met ruime buitenruimte op verschillende gunstige gelegen oriëntaties. Ook is er mogelijkheid tot ontmoeting en (thuis)werken in het complex

In centrale entrees zijn op de verdieping (entresol) opgenomen die door bewoners van het complex gebruikt kunnen worden om elkaar te ontmoeten of samen te werken. Op de begane grond van ieder gebouw bevindt zich een Maisonnettes waarvan de begane grond geschikt is voor gebruik als woonruimte, maar ook als werkruimte. Verder is voor een aantrekkelijke beleving van de woningen ingezet op een aantrekkelijke collectieve buitenruimte tussen de woongebouwen in. Dit biedt bewoners niet alleen een fraaie plek om elkaar te ontmoeten, het neemt tegelijkertijd de auto’s, die eronder geparkeerd kunnen worden, uit het zicht.

 Met de ontwikkeling van Deimoslaan 1-5 wordt voorzien in een gedifferentieerd programma met huurwoningen in de sociale- en vrije sector huurwoningen, die geschikt zijn voor zowel een gemengde doelgroep met diverse leeftijdscategorieën. Het programma is opgebouwd uit appartementen met 2, 3 en 4 kamerappartementen tussen ca. 50m² en ruim 100m².

De woningen hebben allen een eigen fietsenberging op de begane grond van het gebouw. Parkeren voor bewoners is tussen de gebouwen gesitueerd deels overbouwd door de gebouwen en deels door de collectieve buitenruimte. Bezoekers parkeren kunnen rondom het gebouw aangrenzend aan de openbare ruimte parkeren. Diverse plaatsen zullen worden voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s.

 De woningen beschikken over een goed geïsoleerde schil en energiezuinige installaties. Hierdoor is de energievraag van de woningen laag. De energie die nodig is voor het verwarmen (en eventueel koelen) van de woning, wordt op duurzame wijze opgewekt via warmte- en koudeopslag en in combinatie met zonnepanelen.

Mark Roet - Eigenaar bij Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/projectleider

Projectbegeleiding

Mark Roet

NEEM CONTACT OP

Team:

Mark Roet

Bart Pieters