Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

Nova College Haarlem

In opdracht van College van Bestuur van het ROC Nova college in Haarlem wordt het bestaande Nova college uitgebreid tot een aantrekkelijke campus. Het plan is een ontwerp van Paul de Ruiter Architects. In de tot nu toe onbenutte ruimte achter de bestaande bebouwing komen in de toekomst verschillende functies samen in een nieuw energieneutraal multifunctioneel onderwijsgebouw en een vrijstaand iconisch en centraal gelegen paviljoen. Het totale plan zal straks onderdak geven aan honderden leerlingen en medewerkers.

Het onderwijsgebouw – opgezet volgens het Frisse school principe – bestaat uit meerdere praktijk- en theorielokalen die door trappen en leerpleinen met het hart van het gebouw worden verbonden. In het centrale atrium hebben studenten de ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te werken.

Studio S3 heeft van de aannemer de opdracht gekregen om het ontwerp van de architect te vertalen naar werktekeningen. Het project bestaat uit een drietal gebouwen: het MFO, MFP en een fietsenstalling.

Mark Roet - Eigenaar bij Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/projectleider

Projectbegeleiding

Mark Roet

Neem contact op