Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

De creatieveling

Bart Pieters - Directeur / Eigenaar bij Studio S3 - Architect

Elk bouwproject is voor mij een creatief proces, waarin ik op ontdekkingstocht ga naar de best passende oplossing voor het vraagstuk. Een goed ontwerp is voor mij een verlengstuk van de gebruiker, waarbij de architectuur in balans is met zijn omgeving, met respect voor het bestaande. Elk ontwerp staat op zich en is uniek.

Functie:
Directeur – eigenaar

Opleidingen:
MBO Bouwkunde – Horizon college te Heerhugowaard (2007)
HBO Bouwkunde – Hoge School van Amsterdam (2010)
WO Bouwkunde – Technische Universiteit Delft (2012)

Interesse/Hobby:
Stil zitten is niet mijn beste eigenschap. Leuke dingen doen met mijn kind, zaalvoetbal, tennis en een keer per week lekker trainen in de sportschool doe ik het liefst. Lekker het hoofd leeg maken zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe. Daarnaast haal ik veel energie uit het klussen aan mijn huis. Pas dan kom je erachter dat de praktijk weerbarstiger is en dat architectuur veel aandacht vergt in de uitvoering.

Paar belangrijke dingen uit het CV:
Na mijn studie Architectuur in Delft, heb ik 4 jaar gewerkt bij RAU-architecten. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in alle fases van het bouwproces als architect en projectleider. Van initiatieffase tot uitvoeringsbegeleiding, voor publieke gebouwen, scholen en kantoorgebouwen in zowel het binnen als het buitenland. Architectuur, Duurzaamheid en circulariteit hebben daarbij altijd centraal gestaan.

Aan wat voor projecten werk je het liefst?
De meeste energie haal ik uit het ontwerpen van mooie woningen en gebouwen, waaraan een helder architectonisch concept ten grondslag ligt, dat past in zijn context en is uitgewerkt tot in het kleinste detail. Het maakt mij niet uit aan wat voor schaal en soort project ik werk. Als ik iets moois mag bedenken, dan word ik daar gelukkig van. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant laat ik graag mijn creativiteit spreken.