Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

De Mensenmens

Jeroen Borst - Eigenaar Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/projectleider

Ik ben een positief mensenmens die graag elke uitdaging aan gaat. Met name binnen de particuliere sfeer doe ik graag mijn ding. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft zijn eigen belangen. Het liefst werk ik van A tot Z om samen met jou de juiste keuzes te kunnen formuleren en ze daarna in te koppen.

Functie:
Directeur – eigenaar

Opleidingen:
MBO Bouwkunde – Horizon college te Heerhugowaard (2007)
HBO Bouwkunde – Hoge School van Amsterdam (2010)

Interesse/Hobby:
Lekker bezig zijn, niet stil zitten en vooral leuke dingen doen. Ik tennis graag en sport regelmatig om fris van geest te blijven. Ik haal veel energie uit het helpen van mensen en het organiseren van leuke dingen, waaronder jaarlijks een tennistoernooi. Verder trek ik er graag opuit met m’n vrouw en vrienden om te genieten van al het mooi’s in de wereld. Een echte doevakantie waarbij stil zitten niet mogelijk is doe ik dan ook graag.

Paar belangrijke dingen uit het CV:
Voordat het S3 avontuur begon heb ik 10 jaar bij Breddels architecten gewerkt. Ooit begonnen met stage om vervolgens nooit meer weg te gaan. Ik heb me veelal beziggehouden met particuliere villa’s waarbij ik de klant volledig zelfstandig van A tot Z begeleid. In teamverband heb ik veel gewerkt aan grote projecten, waaronder Intratuinen, bedrijf/ kantoorpanden, basisscholen, winkels, appartementen en horecagelegenheden.

Aan wat voor projecten werk je het liefst?
Ik werk graag van begin tot eind samen met de particuliere opdrachtgever. Op alle vragen formuleer ik graag een gewogen antwoord welk past in een ieder zijn eigen situatie. Een passend plan maken op iedere project schaal en een uiterst tevreden klant afleveren geeft mij de meeste voldoening en erkenning van mijn werk. Daarnaast werk ik graag aan het S3 avontuur. Het opdoen van kennis, het optimaliseren van processen en gestructureerd voor de dag komen geven mij een enorme boost om keer op keer te verbeteren.

Projecten waaraan Jeroen gewerkt heeft: