Naar particuliere website

Studio S3 - Zakelijk

De kwalipracticus

Mark Roet - Eigenaar bij Studio S3 - Bouwkundig tekenaar/projectleider

Ik ben een praktische en op kwaliteit gerichte bouwkundig tekenaar/projectleider die het ontwerp van de architect op een goede bouwkundige manier kan uitwerken. Daarnaast ben ik een teamplayer die graag de spil van het project is en alle betrokken partijen op een adequate manier kan aansturen.

Functie:
Directeur – eigenaar

Opleidingen:
MBO Bouwkunde – Nova College te Beverwijk (2007)
HBO Bouwkunde – Hoge School van Amsterdam (2010)

Interesse/Hobby:
Timmeren en klussen is een grote hobby van mij en in de afgelopen jaren heb ik diverse woningen compleet gerenoveerd. Tijdens deze renovaties kom je erachter hoe het werkt in de praktijk. Dit helpt mij om vanuit de praktische kant te kijken naar oplossingen. Deze praktijkervaring is een aanvulling op mijn ervaring als bouwtechnisch tekenaar.

Paar belangrijke dingen uit het CV:
Voor het oprichten van Studio S3 ben ik 12 jaar bouwkundig tekenaar- en projectleider geweest bij B22. Daar heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het bouwkundig uitwerken en projectleiding van kleine tot ‘middel’ grote projecten. Doordat ik aan veel verschillende projecten heb mogen werken heb ik een hele brede kennis opgedaan.
Daarnaast ben ik enkele jaren verantwoordelijk geweest voor het opleiden van nieuwe tekenaars en stagiaires.

Aan wat voor projecten werk je het liefst?
Ik werk met extra motivatie aan grootschalige woning- en utiliteitsbouw projecten. Informatie verzamelen, bouwvergaderingen bijwonen en 3D/BIM- tekeningen uitwerken in combinatie met mijn werk als directeur bevalt mij erg goed.